Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Naționala de handbal feminin a României joacă vineri seara, cu Austria


Revenită după câțiva ani la Oradea, prima reprezentativă de handbal feminin a României va susține vineri seara, de la ora 20, la Arena ”Antonio Alexe”, din prima manșă a barajului de calificare la Campionatul Mondial, în compania Austriei.

Deși are în componență un lot de jucătoare mult întinerit, față de ultimele competiții, selecționata țării noastre este favorită în disputa cu reprezentativa austriacă, fiind și dornică, de altfel, de-a lua o opțiune serioasă pentru calificarea la turneul final încă din acest sfârșit de săptămână.

„România este singură naţiune prezentă la toate cele 22 ediţii ale Campionatului Mondial de până acum şi este o onoare pentru mine şi pentru echipă să menţinem acest record, să păstrăm tradiţia calificărilor consecutive. Nu cred că acest lucru este o presiune, ci mai degrabă o motivaţie în plus pentru a juca la cea mai importantă competiţie din lume”, a declarat selecționerul echipei țării noastre, Martin Ambros.

Partida va fi transmisă în direct la TVR 2 şi TVR HD, însă se așteaptă un număr cât mai mare de spectatori și-n tribunele Arenei Antonio Alexe, biletele puse în vânzare deja de mai mult timp variază între 20 și 30 de lei și dacă nu vor fi epuizate, se vor mai putea achiziționa în ziua meciului și de la sală.

Astfel, orădenii vor avea ocazia s-o vadă jucând pe cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu.

Manșa a II-a a confruntării România – Austria din play-off-ul Campionatului Mondial de handbal feminin va avea loc marţi, 13 iunie, la Stockerau, plecarea din Oradea spre Austria urmând a fi efectuată de naționala tricoloră duminică, cu autocarul.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *