Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Nou. Pachete familiale avantajoase, la peşterile Farcu şi Meziad din Bihor


A început vacanţa de vară! E timpul călătoriilor şi al descoperirilor.

Nu degeaba se spune că, pentru a-ţi păstra sufletul tânăr, trebuie să mergi într-un loc pe care nu l-ai mai văzut, măcar o dată pe an. Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor îşi doreşte ca părinţii şi copiii să se bucure împreună de aventura descoperirii unui univers misterios şi de răcoarea peşterilor turistice din Pădurea Craiului.

Fiindcă ne dorim ca oricine să se poată bucura de cel puţin o experienţă memorabilă, în această vară am „croit” tarife mai avantajoase pentru părinţi şi copii: 2 adulţi + 1 copil 40 de lei, 2 adulţi + 2 copii 50 de lei, 1 adult + 2 copii 35 de lei. Reamintim că preţul standard al unui bilet de intrare la peşteră este de 20 de lei pentru un adult şi 15 lei pentru un copil. Grupurile mai mari de zece persoane beneficiază de reduceri: plătesc 10 lei pentru fiecare copil membru al grupului şi 15 lei pentru adult. La fiecare zece membri ai grupului, câte un însoţitor al acestuia beneficiază de acces gratuit.

„Am pregătit aceste pachete din dorinţa de a încuraja şi a susţine turismul cu familia. Ce poate fi mai frumos decât să descoperi frumuseţile naturii şi tainele ei împreună, părinţi şi copii? Toate acestea vor deveni experienţe de care şi unii, şi ceilalţi îşi vor aminti întreaga viaţă. Noi ne dorim ca măcar o parte din aceste frumoase amintiri să fie legate de peşterile Meziad şi Farcu”, spune Paul Iacobaş, preşedintele C.A.P.D.D. Bihor.

Florin Budea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *