Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Alte 50 de familii, și-au sărbătorit „Nunta de aur”, la Primăria Oradea


Sala festivă „Traian Moşoiu”, a găzduit un moment emoționant, de tradiție, a treia festivitate de premiere a anului 2018, a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate un număr de 50 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

”Mă bucur să iau parte azi la acest eveniment, în cadrul căruia ne arătăm respectul și prețuirea pentru orădenii care, vreme de jumătate de veac, au trecut peste toate și au rămas împreună ca soț și soție. Gestul nostru de recunoștință e unul în primul rând simbolic, iar ceea ce dumneavoastră reprezentați pentru generațiile mai tinere trebuie mereu apreciat și scos în evidență. Dumneavoastră ne sunteți modele de dragoste, de respect, într-o lume în care totul pare construit și simțit doar pentru o durată scurtă. Acest eveniment este un moment emoționant și pentru noi. În numele tuturor celor care lucrează în această instituție, în numele primarului Ilie Bolojan și al meu personal, vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru acest oraș. Vă dorim multă sănătate și toate cele bune! Doamne ajută!”, a spus viceprimarul Mircea Mălan.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

La celelalte două momente memorabile ale anului 2018 au fost premiate alte 100 de familii.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *