Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

O nouă asociație sportivă de ciclism și moto ”Car Cover Racing Team”


În prezența mai multor împătimiți ai sporturilor pe două roți, vineri seară a avut loc la Cetatea Oradea o spectaculoasă prezentare a Asociației Sportive Car Cover Racing Team Oradea.

Au fost prezentați astfel piloții și cicliștii care vor concura în acest sezon pentru echipa orădeană în competițiile de moto și ciclism. De asemenea, cei prezenți au putut admira și cele patru motociclete de concurs ale piloților care vor reprezenta asociația sportivă orădeană la competițiile din acest an.

Prezentarea a reprezentat și o premieră pentru Oradea, prin faptul că este pentru prima dată când o asociație sportivă bihoreană aliniază echipe complete în concursurile de motociclism și cele de ciclism la început de an.

La motociclism viteză, echipa orădeană va avea 4 concurenți, iar la ciclism 11.

Cei patru piloți care vor concura pentru asociația sportivă orădeană în acest an sunt: Vigh Gyorgy (posesor al unui palmares de invidiat, multiplu campion național al Ungariei, cu zeci de clasări pe podium în competițiile internaționale), Chrobak Janos (cel mai titrat dintre ei, multiplu campion național al Ungariei, participant la cursele de Campionat Mondial, cu rezultate notabile la unele dintre ele, precum și câștigător al Campionatului European Alpe Adria), Silvio Muzzalupo (în 2012 a debutat în competițiile de motociclism viteză, cu numeroase clasări pe podium în cei cinci ani de carieră) și Cristian Ghitea (singurul român, care a început să concureze din pasiune, dar după ce a prins gustul a avut apariții tot mai serioase, este vicecampion național la clasa Rookies 600). Alături de aceștia a fost prezentat și mecanicul Kulik Csaba, care lucrează din 1990 în domeniu, are propriul atelier, unde pregătește motoarele pentru competiții).

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *