Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Timp de o săptămână, Oradea și Bihorul, regalul Dansului Sportiv European


Oradea și Stațiunea Băile Felix va deveni în perioada 17 – 22 iulie 2017 un adevărat Regal Mondial al Dansului Sportiv. Festivalul internațional organizat de Clubul de Dans Sportiv”Stephany” din Oradea, este dedicat promovării dansului sportiv de performanță care va debuta luni, 17 iulie 2017, la Muzeul Cetății și Orașului Oradea, unde va fi vernisată la ora 11 în prezența artistului fotograf Rob Ronda din Olanda expoziția personală de artă fotografică a celui mai reputat fotoreporter de dans sportiv din lume.

În sălile de expoziții ale Colecției de Tehnică și Artă Fotografică ”Ștefan Tóth István” vor fi instalate cele peste 110 de fotografii color, realizate cu mare măiestrie artistică și profesională de reputatul artist fotograf olandez.

În după masa primei zile va avea loc și Colocviu internațional intitulat ”Modalități de atragere a tineretului pentru practicarea și popularizarea dansului sportiv”.

Programul celei de a doua zi a fost rezervată Concursului Internațional de Dans Sportiv ”WDSF Varadinum Dance Festival 2017”, care va avea loc în ”Opera Events Hall” din Oradea (Calea Aradului), între orele 09,30 – 22.

Pe ringurile de dans vor evolua 200 perechi de dans sportiv din Azerbaijan, Belgia, Belarus, Cehia, Federația Rusă, Germania, Italia, Israel, Lituania, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, San Marino, Slovenia, Spania, Turcia și Ungaria.

Partea a treia a Regalului de dans sportiv European va avea loc în sălile special pregătite ale Hotelului ”Internațional” din Băile Felix, unde va avea loc în perioada 19 – 22 iulie 2017 un Seminar de dans sportiv internațional, la care vor participa cei mai reputați antrenori ai lumii.

Organizatorii Regalului European de Dans Sportiv, perechea  Noémi și István Tóth, fosta multiplă campioană de dans sportiv a României, acum, managerii Festivalului precizează faptul ”ne-am propus să organizăm un Festival după cele mai pretențioase standarde mondiale, prin care să oferim atât publicului din Oradea, județul Bihor și România, respectiv turiștilor aflați în vacanță pe meleagurile bihorene mai multe evenimente de excepție menite să promoveze dansul sportiv European de calitate. Ne bucurăm pentru faptul că Festivalul este organizat sub patronajul Federației Internaționale și Naționale de Dans Sportiv, Federatiei Române de Dans Sportiv și pentru faptul că manifestările au fost cofinanțate atât de Consiliul Județean Bihor cât și de Primăria Municipiului Oradea

Clubul de Dans Sportiv ”Stephany” Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *