Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Parcul științific și tehnologic al județului Bihor se materializează


Marți (12 februarie 2019), la sediul Consiliului Județean Bihor au fost semnate, în prezența unui notar, contractul de asociere în participațiune între U.A.T. Județul Bihor – Consiliul Județean Bihor, Universitatea din Oradea și Societatea Parcuri Industriale Bihor S.A., respectiv acordul de parteneriat între cele trei părți mai sus amintite și Societatea Parc Științific și Tehnologic Bihor S.R.L.

Semnatarii documentelor sunt domnul Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor, domnul Constatin Bungău, rectorul Universității din Oradea, domnul Marius Mudura, directorul Societății Parcuri Industriale Bihor și domnul Cosmin Szigeti, directorul Societății Parc Științific și Tehnologic Bihor.

Vă reamintim că Parcul Științific și Tehnologic Bihor urmează să fie amplasat pe un teren care aparține Consiliului Județean Bihor, situat pe strada Ceyrat, nr.4, în spatele Facultății de Științe Socio – Umane. Acesta va avea peste 40 de laboratoare și se înființează în scopul ultilizării rezultatelor activităților de cercetare și aplicării tehnologiilor avansate în economie și în scopul creșterii participării instituțiilor de învățământ superior acreditate și a unităților de cercetare – dezvoltare în procesul de dezvoltare economico – socială prin știință și tehnologie.

Mihai Baneș, consilier de presă al C.J. Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *