Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Parteneriate internaționale de excepție ale Asociației Euro Foto Art Oradea


Asociația ”Euro Foto Art” fondată de cunoscutul artist fotograf Orădean Ștefan Tóth AFIAP va sărbători în data de 28 martie 2018, aniversarea de 10 ani de existență. În conformitate cu Încheierea Judecătoriei Oradea numărul 41/A/2008, Asociația Internațională a obținut personalitate juridică.

Scopul inființării Asociației,- care reunește artiști fotografi și organizații fotografice din România și din intreaga lume,- a fost promovarea și dezvoltarea artei fotografice universale.

Asociația Internațională ”Euro Foto Art” este unica organizație mondială a Federației Internaționale de Artă Fotografică, cu statut de Membru Regional, care colaborează cu zeci de fotocluburi și societăți fotografie din România și din lumea intreagă.

Recent a avut loc la Muzeul Cetății și Orașului Oradea, înmânarea festivă a Certificatului Internațional cu numărul 50, acordat Organizației Partenere: Gruppo Fotografico II Cupolone din Firenze (Italia). Certificatul a fost înmânat doamnei Monica Materassi, care a fost numită vicepreședintele Asociației Internaționale ”Euro Foto Art” pentru Italia.

Asociația Internațională ”Euro Foto Art” a încheiat Protocoale de parteneriat și colaborează în condiții excelente cu cele mai reprezentative 28 de Organizații Fotografice din România cu sediul în orașele: București, Carei, Cluj Napoca, Craiova, Galați, Gheorgheni, Iași, Marghita, Miercurea Ciuc, Oradea, Reșița, Râmnicu Vâlcea, Slatina (Olt), Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș și Valea lui Mihai.

În acest context au fost încheiate 16 Protocoale de Parteneriat cu Organizațiile partenere din mai multe țări Europene ca: Cehia, Croația, Franța, Federația Rusă, Italia, Polonia, Serbia, Slovacia, Ucraina și Ungaria.

Asociația Internațională ”Euro Foto Art” a încheiat Protocoale de parteneriat și cu 6 Organizații partenere din Asia, după cum urmează: Arabia Saudită, hina, India, Iran și Japonia.

Este de apreciat faptul că datorită relațiilor de colaborare, Asociația Internațională ”Euro Foto Art” a devenit o Ambasadă Culturală a municipului Oradea, Județului Bihor și al României, în intreaga lume, iar președintele fondator al acestuia artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP un ambasador cultural al acestuia.

Asociația ”Euro Foto Art”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *