Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Pasagerul cu numărul 100.000, pe Aeroportul Internațional Oradea


Luni după-amiază, Aeroportul Internațional Oradea a ajuns la numărul record de 100.000 pasageri în 2017. Doamna Andrea Raluca Titirișcă – Vasilescu s-a îmbarcat în cursa Blue-Air, Oradea-București.

Cu această ocazie, Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor și Gheorghe Pașc, directorul Aeroportului Oradea au marcat momentul cu o surpriză.

Cu această ocazia, Pásztor Sándor a precizat următoarele: “În 2016, pe Aeroportul Internațional Oradea s-a înregistrat un număr de 42.000 pasageri. Suntem în luna septembrie și  sărbătorim cel de-al pasagerul cu numărul 100.000. Ne dorim ca până la finalul acestui an, numărul pasagerilor să se îndrepte înspre 200.000. Aceasta înseamnă dezvoltare atât pentru județul Bihor și pemtru Aeroport”.

Aeroportul Oradea se află pe o direcție ascendentă datorită curselor internaționale Londra, Milano, Barcelona, Memmingen, dar și curselor interne, cu program de vară diversificat care a cuprins zborurile spre București și Constanța.

La începutul lunii noiembrie va debuta o nouă cursă internațională, Oradea – Düsseldorf, iar din 2018, Aeroportul Internațional Oradea va avea un terminal modern.

Adrian Șimon, Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *