Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Patru jucători ai CSM-ului sunt convocați la Naționala României de Baschet


După o scurtă vacanța, care a durat aproximativ trei săptămâni, patru jucători ai CSM Oradea s-au alăturat în această săptămână echipei naționale de baschet masculin a României.

Echipa tricoloră s-a reunit pe 13 iunie, la București, iar cei patru jucători ai CSM-ului convocați sunt: Cătălin Petrișor, Andrei Mandache, Titus Nicoară și Bogdan Țîbîrnă. Aceștia se numără, astfel, între sportivii chemați de antrenorul echpei naționale, Marcel Țenter, pentru prima parte a pregătirilor din această vară.

De menționat însă că între convocați se află și un alt orădean, Rolland Torok, sportiv care a devenit recent campion al României, cu UBT Cluj.

După cum notează site-ul clubului CSM Oradea, pregătirea echipei naționale se desfășoară între 13 și 30 iunie, la București și Cheile Grădiștei.

România va găzdui în această vară Grupa C de la EuroBasket 2017. Evenimentul se va desfășura în perioada 31 august – 8 septembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Aici, baschetbaliștii tricolori se vor duela cu Spania (campioana Europei), Croația, Cehia, Muntenegru și Ungaria.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *