Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Piloții orădeni de moto, la Campionatul de Motociclism viteză


Piloții echipei orădene CarCover Racing Team, Janos Chrobak și Gyorgy Vig au acumulat puncte importante în drumul spre cucerirea titlului în Campionatul de Motociclism viteză, RoSBK. Dacă Chrobak a sosit al doilea, Vig a reușit să se impună în etapa a cincea, desfășurată duminică pe circuitul Motorpark din București. Campionul național de la Rookies 600, Cristian Ghitea a suferit un accident în primul viraj după o șicană cu un pilot turc.

Gyorgy Vig, pilotul echipei CarCover Racing Team Oradea, s-a impus în cursa de pe circuitul Motorpark București, la clasa SBK Challenge, consolidându-și poziția de lider care-i va aduce, cel mai probabil și titlul în campionatul RoSBK.

Janos Chrobak, pilotul de mare experiență, este în cărți pentru a cuceri titlul național la SSP 600. La București, Chrobak a sosit pe locul al II-lea, acumulând puncte importante în clasament. Este a patra clasare pe podium pentru Chrobak care a învins la Brno și Panonia Ring și a ocupat locul trei, în etapa inaugurală din Grecia, de la Serres.

Italianul Silvio Muzzalupo s-a clasat pe locul 7 în aceeași cursă de la SSP 600. Muzzalupo este bine plasat în ierarhia generală având șanse să încheie sezonul în primii cinci.

Ghinionistul zilei a fost Cristian Ghitea, acroșat de un pilot turc la primul viraj. Campionul național en-titre s-a ales cu traumatisme serioase dar a transmis tuturor că este bine. ” Din păcate cursa de azi s-a încheiat mai repede decât credeam mulțumită unui turc, în primul viraj. Am primit strike dar eu sunt bine, doar câteva traumatisme. Mulțumesc echipei și sponsorilor pentru susținere și nu în ultimul rând familiei mele!”, a spus Ghitea, care conduce detașat în clasamentul general.

Ultima cursă a sezonului 2017 se va desfășura în Croația, pe circuitul de la Rijeka, în 22 octombrie.

Victor Mihalcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *