Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poliţiştii bihoreni în acţiune


tigari

Marți, 28 iunie a.c, la ora 19, pe D.N.76, în stațiunea bihoreană Băile Felix a fost depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din comuna Dobrești, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta aproape 900 de pachete de ţigarete marcate necorespunzător, ascunse în vehicul, printre alte mărfuri.

alina

Peste 17.800 de țigarete nemarcate, confiscate de polițiștii bihoreni, urmate de întocmirea unui dosar penal.

Țigaretele au fost confiscate, iar celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

*

Cherestea de brad fără documente justificative, confiscată de polițiștii bihoreni.

politisti4

Marți, 28 iunie a.c, la ora 19.45, pe drumul județean 709 – Uileacu de Beiuș, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Câmpeni, județul Alba, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,23 metri cubi de cherestea de esență brad, fără documente legale de proveniență.

Materialul lemnos a fost confiscat și depus la Ocolul Silvic Șoimi, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

*

Condamnat la închisoare pentru furt, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni.

Marți, 28 iunie a.c, polițiștii Postului de Poliție Sânnicolau Român au identificat un bărbat de 29 de ani, din localitatea bihoreană Roit.

politisti5)
Judecătoria Cluj-Napoca a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2,2 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

*

Cercetați penal pentru conducere fără permis sau conducerea unor vehicule neînmatriculate.

politisti3

Marți, 28 iunie a.c, la ora 17.30, pe drumul județean 190 G, în localitatea bihoreană Balc a fost depistat în trafic un localnic de 16 ani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot marți, 28 iunie a.c, la ora 16.30, pe drumul județean 795, în localitatea bihoreană Tinca, a fost depostat în trafic un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

politisti6

De asemenea, marți, 28 iunie a.c, pe drumul județean 764 – Remetea a fost depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Remetea, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, miercuri, 28 iunie a.c, la ora 08.50, pe D.N. 1 a fost depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din comuna Lugaşu de Jos, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare provizoriu avea valabilitatea expirată.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Alina Dinu, Comisar de poliţie la IPJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *