Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Polițiștii locali orădeni l-au prins pe hoțul de mobilier din Parcul Silvaș


În luna martie, polițiștii locali au constatat că zona Parcului Silvaș, amenajată de către Primăria Oradea cu destinaţia zonă de recreere, a fost vandalizată.

În urma supravegherii zonei şi a cercetărilor efectuate, polițiștii locali au reușit să obțină mai multe informații. Astfel, în data de 4 aprilie 2017, polițiștii  s-au deplasat pe str. Mareșal Averescu, unde la locuința numitului S.I. (55 de ani) din Maramureș unde au fost găsite diverse obiecte de mobilier (scaune, butuci de lemn etc.).

În urma verificărilor, s-a constatat că numitul S.I. a sustras mobilier urban în valoare de 3.000 lei din zona Parcului Silvaș.  Patrula de Serviciu din cadrul Poliției Locale Oradea l-a sancționat contravențional pe S.I. cu amendă în valoare de 1.000 lei și a aplicat măsura complementară de confiscare a bunurilor.

Totodată, cazul a fost predat colegilor de la Poliţia Municipiului Oradea, în vederea continuării întocmirii actelor necesare pentru tentativă de furt.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă – 0259.969 – Dispecerat.

Biroul de presă al Poliției Locale Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *