Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Jucătoarele de la Crișul, locul al IV-lea în C. N. de Polo feminin


Dacă în Superliga Națională de polo pe apă masculin, ne aflăm doar în perioada semifinalelor, în competiția similară feminină s-au decernat premiile deja pentru ediția 2017-2018. Astfel, campioană a devenit din nou Steaua București, în timp ce echipa orădeană Crișul s-a situat pe locul IV.

Campionatul Național de polo pe apă feminin senioare s-a desfășurat în această ediție pe durata mai multor turnee. Primul turneu a avut loc la Oradea, cel de-al doilea la București, iar turneul final la Alba Iulia.

În urma desfășurării acestor jocuri, echipa CS Crișul Oradea, formație pregătită de Liviu Garofeanu și Dorin Sava a ocupat locul IV, devansată fiind de Steaua – pe primul loc, Rapid – ocupanta poziției a II-a și Dinamo – clasată pe locul III.

De notat însă că titlul de cea mai tehnică jucătoare a ediției a fost desemnat unei orădence, Johanna Toth, care evoluează pentru Rapid București. Deși a fost foarte aproape să cucerească și titlul de cea mai bună marcatoare, golgheteră a fost desemnată însă Claudia Pilica de la Steaua, autoare a 25 de goluri.

Cel mai bun portar a fost desemnat Carolina Bragis de la Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *