Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poloiștii juniori I, ai clubului Crișul Oradea sunt campioni naționali


Tinerii poloiști ai clubului Crișul Oradea au cucerit, joi, titlul de campioni naționali de juniori I, după ce în meciul decisiv al Campionatului Național – ediția 2016-2017 s-au impus, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu la o diferență de patru goluri în fața rivalilor de la Steaua București.

Meciul a contat pentru cel de-al doilea și ultimul turneu final al Campionatului Național de polo juniori I, turneu care a reunit patru echipe și care s-a desfășurat de marți până joi la piscina olimpică Ioan Alexandrescu.

Marți, în prima etapă, CS Crișul, echipă antrenată de Ciprian Câmpianu, s-a impus cu scorul de 7-2 în fața bucureștenilor de la Triumf, tot atunci, Steaua a învins Dinamo cu 9-6.

Miercuri, în runda a doua, Steaua a învins Triumf cu 11-9, iar CS Crișul Oradea a depășit cu 11-5 pe Dinamo.

În fine, miercuri, în ultima etapă, care a stabilit situația de pe podium, Triumf București a învins Dinamo cu 11-7, iar în derby-ul competiției, jocul care a decis titlul, Crișul Oradea s-a impus cu 12-8 în fața Stelei.

De precizat faptul că pentru a cucerii titlul național, orădenii aveau nevoie de o victorie la trei goluri în acest joc, după ce la București, „militarii” s-au impus cu 9-6.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *