Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poloiștii de la CSM Digi, două victorii în etapa a IX-a a Superligii Naționale


Evoluând acasă, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în compania arădenilor de la Amefa, elevii antrenorului Kadar Kalman s-au impus, vineri și sâmbătă, cu scorurile de 18-7 și 15-3.

În prima partidă, desfășurată vineri, vicecampionii României s-au impus cu scorul de 18-7, după ce pe sferturi au câștigat cu 3-1, 4-2, 6-2 și 5-2. Pentru CSM Digi au marcat: Mateja Asanovic, 5 goluri, Maximilian Costa 4, Andrei Prioteasa 3, Cristian Dobre , Viktor Kovats şi Istvan Szabo, câte 2 goluri. Golurile arădenilor au fost reușite de Richard Huber, 4 și Robert Gergelyfi, 3.

În partida a doua, programată sâmbătă, orădenii au câștigat cu 15-3, după ce pe sferturi s-au impus cu 4-2, 6-1, 2-0 și 3-0. De această dată pentru CSM Digi au înscris: Istvan Szabo 6 goluri, Viktor Kovats și Mihnea Chioveanu, câte 3, Mateja Asanovic 2 şi Andrei Prioteasa 1 gol. Pentru Amefa, marcatorii au fost: Robert Gergelyfi, cu 2 reușite şi Andrei Iliescu, cu 1 gol.

De menționat faptul că partidele au fost arbitrate de Attila Brosovszki (Arad) şi Adrian Alexandrescu (Oradea), iar în programul competiției jocurile figurau pe terenul arădenilor, dar nu e prima dată când aceștia își susțin partidele de acasă la Oradea.

După aceste succese, CSM Digi Oradea are un bilanț general de 16 victorii și 2 înfrângeri și ocupă în continuare locul II, după Steaua, cea care s-a impus în această rundă, acasă, în fața Crișului Oradea. Partidele Steaua – Crișul, desfășurate la București, s-au încheiat cu scorurile de 23-2 și 17-3 în favoarea gazdelor.

Florin Mihalca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *