Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poloiștii de la CSM Digi Oradea, a treia înfrângere în Superliga Națională


Poloiștii de la CSM Digi Oradea au suferit, surprinzător, duminică, cea de-a treia înfrângere din actuala ediție a campionatului Superligii Naționale.

În cadrul etapei a XII-a a competiției, elevii antrenorului Kadar Kalman au evoluat la Brașov, în compania celor de la Sportul Studențesc Corona, iar, după ce sâmbătă, în primul joc, s-au impus cu scorul de 10-7, duminică, în partida revanșă, au cedat, cu totul neașteptat, cu scorul de 5-7, astfel șansele lor să intre în play-off de pe primul loc sunt aproape de zero.

În meciul de sâmbătă, căpitanul Tiberiu Negrean a fost principalul marcator, cu 4 goluri.

Duminică, tot Tibi Negrean, dar împreună cu Mateja Asanovic, au fost cei mai eficace, cu câte două goluri.

De menționat însă că, în această dublă confruntare, jucătorii celor două echipe au evoluat cu un plasture alb pe umărul stâng în semn de protest față de noua conducere a federației. Cele două adversare au întârziat totodată în mod intenționat partida până la limita timpului regulamentar de 15 minute.

Șase cluburi au depus deja împreună un memoriu către Ministerul Tineretului și Sportului în care acuză mai multe nereguri majore la ultimele alegeri ale forului de specialitate.

Principalele acuze ale cluburilor contestatare sunt legate de existența unor așa-zise cluburi fantomă, care nu înregistrează în realitate activitate sportivă (dar au votat) și apariția peste noapte a altor entități sportive în preajma alegerior de acum două săptămâni.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *