Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poloiștii de la CSM Digi Oradea s-au impus clar în ambele jocuri, de acasă


Poloiștii de la CSM Digi Oradea s-au impus clar în ambele jocuri pe care le-au disputat în această săptămână, miercuri și joi, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în compania concitadinilor de la CS Crișul.

Așa cum era de așteptat, elevii antrenorului Dorin Costrăș au câștigat detașat, cu 15-4, miercuri, în primul joc, respectiv, cu 18-5, joi seara, în cea de-a doua confruntare.

Jocurile au contat pentru etapa a III-a a Superligii Naționale, iar miercuri, în prima dispută, CSM Digi s-a impus, după ce pe sferturi s-a consemnat: 3-2, 5-1, 1-1 și 6-0.

În prima partidă, Robert Gergelyfi a totalizat trei goluri, Levente Vancsik, Istvan Szabo, Jesse Koopman, Ramiro Georgescu și Nichita Ilisie au înscris de câte două ori fiecare, iar Max Costa și Marc Rocca au înscris câte un gol pentru CSM Digi.

Joi seara, în partida a doua, cei de la CSM Digi au câștigat și mai clar, cu scorul de 18-5, după ce au controlat cu autoritate jocul. Astfel, elevii lui Dorin Costrăș s-au desprins la 7-1 în primul sfert. Scorul la jumătatea confruntării a fost apoi de 10-2, pentru ca la intrarea în secvența a IV-a să fie de 14-3.

În acest joc, Istvan Szabo a punctat de patru ori, Robert Gergelyfi și Viktor Kovats au înscris de câte trei ori, iar Bogdan Remeș a marcat de două ori. În fine, Levente Vancsik, Cristi Dobre, Max Costa, Jesse Koopman, Nichita Ilisie și Ferenc Czenk au marcat câte un gol fiecare. În replică, Cristian Barna a marcat de trei ori pentru CS Crișul.

În urma acestor rezultate, CSM Digi Oradea are 5 victorii și o înfrângere, în noul sezon al Superligii Naționale.

În următoarea etapă, CSM Digi joacă în deplasare, cu Poli Cluj-Napoca.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *