Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Poți să îi ajuți, printr-un gest extrem de simplu, donând pentru ei”


Studenții Universității din Oradea nu sunt indiferenți la suferințele poporului ucrainian. Printre primele organizații studențești care au trecut la fapte, căutând să ajute la îmbunătățirea vieții celor fugiți din calea războiului, se află și Asociația Studenților Economiști de la Universitatea din Oradea (ASEO).

Anticipând că în Oradea vor ajunge, în perioada următoare, mai multe grupuri de refugiați din Ucraina, care au lăsat totul în urmă și fug de distrugerile războiului, membrii ASEO au organizat un punct de colectare a donațiilor. Centrul de colectare a donațiilor se află pe strada Pescărușului, nr. 22, în Oradea. Persoana de contact este Filip Barabaș – 0733.704.740.

„Poți să îi ajuți, printr-un gest extrem de simplu, donând pentru ei: mâncare neperisabilă, haine pentru copii și femei, jucării, materiale igienico-sanitare: absorbante, șervetele umede, scutece de unică folosință, truse de prim ajutor, vitamine, mese pliabile, aeroterme, prelungitoare electrice, ceai, cafea, saltele, saci de dormit, perne, pături”, scrie în comunicatul dat publicității de către asociația studențească.

 

Biroul de Comunicare UO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *