Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Primăria Oradea i-a premiat pe cei mai mari contribuabili la bugetul local, din anul 2015


În cadrul galei “Antreprenor pentru Oradea”, Primăria Municipiului Oradea i-a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015.

Au fost premiate primele zece companii care au plătit cele mai mari sume la bugetul local în anul 2015, o companie care a realizat cea mai mare investiție în Oradea anul trecut, trei firme, precum și o fundație care au sponsorizat diferite activități în oraș.

Primele 10 companii care au fost premiate ca fiind cei mai mari contribuabili în 2015 sunt: FAIST MEKATRONIC; TRANSILVANIA GENERAL IMPORT-EXPORT;  PLASTOR;  SELINA;  RCS & RDS;  LOTUS CENTER; SHOPPING CENTER HOLDING; PLEXUS SERVICES; H ESSERS;  COMAU ROMANIA 

În total, cele zece companii au contribuit la bugetul local în 2015 cu aproximativ 17.800.000 lei.

Premiul pentru: cea mai mare investiţie în Oradea, i-a revenit companiei EMERSON din Parcul Industrial „Eurobusiness I” de pe Şoseaua Borşului, care a investit 21 de milioane de dolari.

La categoria: responsabilitate socială au fost nominalizate trei companii și o fundaţie care au sponsorizat diverse activităţi în Oradea: RCS & RDS;  LOTUS CENTER; GAVELLA;  FUNDAȚIA MY BROTHER’S KEEPER

Primăria Oradea le mulțumeşte firmelor care îşi desfăşoară activitatea în municipiu şi le dorește mult succes în 2016.

Biroul de presă al Primăriei Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *