Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Profesorii coordonatori și elevii olimpici, premiați de Consiliul Local Oradea


Pentru ca o comunitate să se poată dezvolta, numai prin susținerea performanței, drept urmare Primăria Oradea interesată de creșterea performanței educaționale, i-a recompensat pe olimpici.

În deschiderea ședinței de Consiliu Local de joi, 28 noiembrie, a avut loc festivitatea de premiere a celor 64 de olimpici din unitățile de învățământ din municipiul Oradea care au obținut rezultate deosebite (premiul I, II, III și mențiune) în anul școlar  2018 – 2019, la olimpiadele naționale organizate de Ministerul Educației Naționale.

Tot în cadrul ședinței au fost premiați și cei 64 de profesori care i-au coordonat, îndrumat și susținut pentru atingerea acestor rezultate.

În timp ce premiile profesorilor au fost înmânate de viceprimarul Florin Birta, elevii și-au primit premiile de la viceprimarul Mircea Mălan. Viceprimarii i-au felicitat pe profesori și elevi, urându-le mult succes în continuare și Sărbători Fericite.

Atât olimpicii, cât și profesorii coordonatori au primit din partea Primăriei Oradea un premiu de 600 de lei fiecare și o diplomă de felicitare.

Olimpiadele școlare sunt considerate competiții școlare de excelență, adresându-se elevilor cu aptitudini și performanțe înalte în domeniul matematicii și al științelor, al limbii și literaturii române și al limbilor moderne, al disciplinelor socioumane, al calificărilor profesionale, al artelor, al sportului.

Biroul de presă al C.L.Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *