Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Programul 2018-2019, al Ligii a II-a, valabil și pentru Luceafărul Oradea


Federaţia Română de Fotbal a stabilit, joi, prin tragere la sorţi, programul competițional din sezonul 2018-2019 al Ligii a II-a, competiție în care activează și singura formație bihoreană din eșaloanele naționale, Luceafărul Oradea.

În urma stabilirii programului, formația bihoreană a aflat faptul că va disputa primul joc din noua ediție în deplasare, tocmai pe terenul celeilalte echipe care este susținută financiar de omul de afaceri care se află și în spatele actualului proiect de la Luceafărul Nicu Sarcină. Este vorba despre ACS Energeticianul (fostă ACS Șirneasa).

Echipa ACS Energeticianul este proaspăt promovată în Liga a II-a și își dispută jocurile de pe teren propriu la Petroșani, acolo unde va juca, astfel, în prima etapă, pe 4 august, și Luceafărul.

În runda a doua, echipa bihoreană va evolua pe teren propriu, sâmbătă, 11 august, în compania celor de la Ripensia Timișoara, pentru ca în etapa a III-a, Luceafărul să evolueze din nou în deplasare, pe 18 august, la Timișoara, cu ASU Poli.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *