Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Proiectul european ”O marcă nouă a tinerilor”, la Băile 1 Mai


Asociația Comunităților Interculturale împreună cu parteneri din cinci țări: Grecia, Polonia, Slovacia, Turcia și Ungaria  desfășoară  între 11-18   iunie 2017 activități ale unui proiect de mobilități ale tinerilor intitulat „Brand (new) you(th)” (O marcă nouă pentru tineri), finanțat de Comisia Europeană, prin Programul „Erasmus +”. Tema principală a proiectului este ”marca personală”.

Grupul cuprinde 30 de participanți, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, care participă timp de 8 zile, la diverse activități, prin metode de educație non-formală, cu ajutorul cărora tinerii se familiarizează cu beneficiile construirii (brandului)  mărcii personale prin diferite metode de a o menține, cu ajutorul unor specialiști, în domenii relevante.

Locul desfășurării activității proiectului este stațiunea balneară 1 Mai, de lângă Oradea.

Pentru atingerea obiectivelor, programul include: metode de educatie non-formală, activități în echipă (generatoare de idei), prelegeri, jocuri de situație, ateliere creative și recreative, de consolidare a echipei (team-building), de autocunoaștere, dezvoltarea abilităților și competențelor necesare pentru îmbunătățirea vieții lor socio-profesionale, realizarea unor filmulețe de prezentare.

Diana Dulău, voluntar la Asociaţia Comunităţilor Interculturale

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *