Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Restricţii de trafic, pentru automarfare, pe teritoriul Ungariei, în 15 martie


Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, despre faptul că în perioada 14 martie 2017, ora 23 (ora României) – 15 martie 2017 ora 23 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Precizăm faptul că în intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme se desfăşoară în condiţii normale.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 15 martie 2017 este declarată zi de sărbătoare naţională.

În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, pâna la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automarfare de pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ şi fluent (ex. redirecţionarea TIR-urilor spre toate punctele de frontiera de la graniţa comună).

Comisarul şef de poliţie LAURA BONDAR, Purtător de cuvânt al ITPF Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *