Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

S-a rupt ața de la „nădragii” baschetbaliștilor orădeni


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au întrerupt seria victoriilor din ultimele etape, cedând, joi seara, la Sibiu, în derby-ul etapei a XII-a a Ligii Naționale. Bihorenii au pierdut cu scorul de 76-83, în disputa cu echipa locală BC CSU, situată pe locul III al clasamentului.

Jocul a început cum nu se putea mai rău pentru elevii antrenoului Cristian Achim, care în primele cinci minute n-au reușit să înscrie vreun punct, în schimb au primit 17. Scorul a devenit apoi 20-3 pentru gazde, însă în partea a doua a primului sfert, grație unor aruncări de trei puncte fructificate, orădenii au reușit să mai reducă din diferență, la prima pauză scorul fiind 25-14 pentru gazde.

În sfertul II, orădenii au evoluat mai motivat, au echilibrat disputa, s-au apropiat la patru puncte, scor 35-31, însă în pauza mare s-a intrat cu avantajul de nouă puncte a gazdelor, scor 43-34, după ce aceste zece minute au fost adjudecate de CSM CSU, cu 20-18.

În jumătatea secundă, bihorenii au continuat cursa de urmărire, și-au adjudecat sfertul III, cu 24-19, astfel că în ultima pauză diferența a fost de doar patru puncte între cele două echipe, scor 62-58, pentru CSU Sibiu.

Antrenorul Cristian Achim nu l-a putut folosi pe Martin Zeno, accidentat, iar acest lucru s-a văzut. În schimb a debutat noua achiziție Kris Richard, care a fost chiar cel mai eficace jucător al echipei orădene, cu 17 puncte înscrise. L-au urmat: Gajovic, cu 16 puncte, Pasalic, cu 13 și Trotter, cu 12 puncte.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *