Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Săptămâna Europeană a Sportului”, competiții organizate de DJTS Bihor


La acest sfârșit de săptămână debutează întrecerile înscrise în cadrul „Săptămânii Europene a Sportului”. Este vorba despre diverse competiții, pe care Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, împreună cu alți parteneri le organizează.

Astfel, primele întreceri sunt de tenis și sunt programate, sâmbătă și duminică, la Salonta, în organizarea DJST în colaborare cu clubul Metalul din localitate și Federația Sportul pentru Toți.

Competiția, programată pe terenul Metalul, are loc sâmbătă, cu începere de la ora 9, pentru copii, iar duminică, de la aceeași oră, 9, pentru juniori.

La final, câștigătorii sunt premiați cu diplome și cupe.

În Oradea, duminică, de la ora 10, are loc crosul, devenit deja tradițional, „Aleargă pentru inima ta”. Competiția este organizată de DJST Bihor, în colaborare cu Clubul Lions Oradea, IȘJ Bihor și Federația Sportul pentru Toți.

Întrecerile au loc în zona terenurilor de tenis de lângă Arena Antonio Alexe și cuprind patru categorii de vârstă, copii până la 12 ani, 13-17 ani, 18-35 ani și peste 35 de ani.

Au drept de participare sportivi legitimați și nelegitimați, precum și amatori. Concurenții vor putea participa la concurs având viza medicală la zi, de la medicul de familie sau de la medicul de școală, iar cei legitimați, cu carnetul de legitimare, având viza medicală la zi.

La final, se vor acorda medalii pentru toți participanții, iar pentru ocupanții locurilor I, II și III, la cele patru categorii de vârstă, și cupe, tricouri, șepci, diploma de voluntariat și diplome.

Tot în acest sfârșit de săptămână, dar și la începutul săptămânii viitoare, în cadrul activităților desfășurate sub egida „Săptămâna Europeană a Sportului”, în Oradea mai au loc, duminică și luni, întreceri de tenis de masă, în Sala Era de la Era Shopping Park, competiție organizată de DJST Bihor, împreună cu clubul Tibclau Oradea, Federația Sportul pentru Toți și Era Shopping Park. Este vorba despre un concurs internațional de tenis de masă pentru copii și adulți.

Duminică, de la ora 11, vor avea loc întrecerile concursului rezervat copiilor, la mai multe categorii de vârstă, iar luni, de la ora 17,30, întrecerile concursului pentru adulți, tot la mai multe categorii de vârstă.

La final, câștigătorii vor fi premiați cu cupe, medalii și diplome.

În fine, și cu ocazia Zilei orașului Nucet, duminică vor avea loc competiții sportive și-n această localitate, tot sub egida „Săptămânii Europene a Sportului”. Este vorba despre cros și fotbal – tenis. Concursul de cros este programat de la ora 10, la Școala Gimnazială nr. 1 Nucet, iar cel de fotbal – tenis, de la ora 11, tot la Școala Gimnazială nr. 1 din localitate.

Întrecerile de la Nucet sunt organizate de DJST Bihor, Primăria orașului Nucet, Școala Gimnazială nr. 1 Nucet și Federația Sportul pentru Toți și sunt adresate elevilor din ciclul gimnazial.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *