Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Școala de vară „Consiliaris” poate fi un ajutor pentru copiii defavorizați


Oferă o vară minunată pentru 10 copii săraci!

Donează bani sau înoată la Swimathon 2018,  pentru Școala de vară Consiliaris, între 18 iunie – 14 septembrie 2018 ! Este nevoie de 19115 de lei.

Școala de vară Consiliaris ar putea răspunde nevoii unor copii proveniți din familii sărace de a avea acces la o educație alternativă de calitate și de petrecere a vacanței de vară în mod pozitiv și constructiv. Copiii vor participa zilnic la ore de limba engleză, desen, muzică, dans sau la activități de terapie ocupațională. Activitățile vor fi susținute de profesori calificați și experimentați. În fiecare lună a proiectului copiii vor avea ocazia să participe și la o activitate out-door de tipul picnic/excursie. În plus, vor primi zilnic o masă caldă la prânz și fructe de sezon sau sucuri naturale. La finalul proiectului, fiecare copil va primi un ghiozdan nou echipat cu rechizitele necesare în noul an școlar.

Sărăcia unor familii din Oradea le condamnă copiii ca toată vacanța de vară să stea în casă sau pe stradă, fără ca aceștia să beneficieze de o vacanță frumoasă, de activități specifice vârstei lor sau de o educație mai bună.

Asociatia Consiliaris, este un ONG care dorește să deschidă Școala de Vară Consiliaris unde să ofere zilnic o masă de prânz, activități educative, artistice și terapeutice  pentru 10 copii săraci din Oradea. La sfârșitul proiectului copiii vor primi și un ghiozdan complet echipat pentru noul an școlar.

Fii alaturi de voluntarii Asociației Consiliaris și donează bani sau înoată la Competiția Swimathon 2018 și astfel vara celor 10 copii va fi una de poveste.

Delia Cormoș, Asociația Consiliaris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *