Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Scrisoare deschisă adresată domnului primar, Ilie Bolojan


Stimate domnule primar,
Vă trimit o scrisoare deschisă care nu vă va face cinste nicidecum, dar care arată starea de degradare a personalului angajat din Primăria Oradea ce cu ”onoare„ o conduceți.
Este vorba de o corespondență trimisă de noua angajată de la Biroul de presă care scrie într-o limbă, cel puțin asiatică, nu românească. Vă rog să-mi traduceți acest text, prin răspunsul pe care vă rog să ni-l redactați chiar dumneavoastră, nu colega de la presă și să luați măsurile ce se impun.
Pentru exemplificare anexez textul primit vineri și 13 octombrie, semnat de ”Biroul de presa Primaria Oradea”. Pot înțelege și așa: Bir oul de pres a Pri maria Ora de a. E bine așa?
Exemplu de text, de manual, așa cum nu se redactează un comunicat de presă:
colege Stimati,
Dupa cum probabil Stitt, p d-PE na inlocuiesc Petri Csilla pana la ei DIN revenirea concediu. Asa cum v-am Promise, VA transmite Datel de contact de la Mele de îngrijire cu Legatum puteti Lua mea în îngrijire în Cazul VA oală Fi, dar ajutor.
Tel:. 0772281074
Va o zi frumoasa Doresc!
Stima Cu,
Izsák Hajnalka
Biroul de presa
Primaria Oradea
Și încă o corespondență agramată trimisă tot pe e-mail:
Stimați colegi!
După cum deja cu siguranță știu, eu sunt în locul Petri Csilla coleg în timp ce în vacanță, și a promis mea, trimit prin prezenta informații de contact pentru a putea să mă contactați dacă pot fi de ajutor.
Numărul de serviciu meu: 0772281074
Buna ziua!
 
Cu stimă,
Izsák Hajnalka
 
Biroul primarului, Biroul de presă
 
Dinicu Braghină, în așteptarea răspunsului personal, în termen legal, al domnului primar Ilie Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *