Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Se reabilitează străzile cartierului ”Europa”, din Oradea


Au fost predate amplasamentele pentru începerea lucrărilor de reabilitare a străzilor Gabor Jozsef și George Emil Palade, urmând ca săptămâna viitoare să fie predat amplasamentul și pentru reabilitarea str. Ștefan Odobleja.

Astfel, lucrările la străzile Gabor Jozsef și George Emil Palade se execută de asocierea S.C Redolaj S.R.L și S. C Term S.R.L, valoarea lucrărilor fiind de 75.000 de lei, pe strada Gabor Jozsef și respectiv 1.000.000 de lei pe strada George Emil Palade.

Pe strada Gabor Jozsef se vor asfalta trotuarele, se vor executa trotuare noi acolo unde acestea lipsesc și se va realiza semnalizarea rutieră pe verticală și orizontală. Termenul de execuție a lucrărilor este de o lună.

Pe strada George Emil Palade, lucrările de reabilitare presupun: repararea și refacerea rosturilor din îmbrăcămintea rutieră, aducerea la cotă a căminelor și a gurilor de scurgere, înlocuirea bordurilor existente pentru încadrarea părții carosabile și a trotuarelor, asfaltarea părții carosabile și a trotuarelor existente, refacerea trotuarelor deteriorate și realizarea semnalizării rutiere pe verticală și pe orizontală. Termenul de execuție a lucrărilor este de două luni.

În ceea ce privește reabilitarea străzii Ștefan Odobleja, în prezent este în stadiu de obținere autorizația de construire, urmând ca în perioada 17 – 28 iulie 2017 să fie predat amplasamentul către constructor.

Termenul de execuție a lucrării de reabilitare este de două luni, iar aceasta va presupune: refacerea întregului sistem rutier pe porțiunea existentă din beton aflată în stare avansată de degradare, aducerea la cotă a căminelor și gurilor de scurgere existente, asfaltarea părții carosabile pe tronsonul pe care acesta lipsește și asfaltarea trotuarelor existente, refacerea trotuarelor deteriorate și realizarea de noi trotuare pe porțiunile care lipsesc, realizarea semnalizării rutiere pe verticală și orizontală. Valoarea lucrărilor de reabilitare este de 610.000 de lei .

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *