Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Împreună pentru autism”, marchează Ziua Mondială a Autismului (2 aprilie)


Asociația S.O.S. Autism Bihor  organizează seara caritabilă ,,Împreună pentru autism ” în 23 martie la ora 18, la sala de evenimente Pandora Palace, elegantă, rafinată, exclusivistă, sponsorul principal al evenimentului. ,,Împreună pentru autism” este un eveniment dedicat zilei de 2 aprilie, zi în care se marchează în întreaga lume Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului prin iluminarea în albastru a unor clădiri importante și prin evenimente de conștientizare a acestei afecțiuni.

Sponsorii, colaboratorii, partenerii sunt invitați la o seară caritabilă cu scopul strângerii de fonduri pentru continuarea proiectelor și activităţilor aflate în derulare, o seară plină de surprize cu muzică, dans și licitaţie de obiecte.

Una din invitatele speciale a serii va fi cunoscuta prim soprană Daniela Vlădescu care încântă cu muzica și vocea ei.

Un alt invitat special al serii noastre este, pentru al doilea an consecutiv, Călin Pop cel onorează asistența cu un recital de excepție împreună  cu Ambra Pop si Raul Silaghi.  Atmosfera muzicală a serii este întreținută de Adi Moț Band cu muzica live de calitate, cuprinzând toate genurile muzicale.

Momentele de dans sunt susținute de copiii David Gorgan și Nicole Barna. Perechea, multiplă campioană națională este membră a clubului de dans Stephany din Oradea și a clubului de dans „Soldance” (Ungaria). A doua pereche de copii care dansează este cea formată din Roxana Carina Luncan si Lorincz Marc Andrei care sunt reprezentanții clubului de dans sportiv Exclusive Dance din Oradea și sunt campionii naționali ai României la categoria lor de vârstă.

Fiind deja tradiție, trupa Cool Style Show Dance este prezentă la eveniment cu un spectacol de excepție.

Seara are și un moment de prezentare de modă susținut de cunoscuta agenție Graziela Models Agency.  Amfitrionul serii este Mihai Dacin.

Fondurile strânse în urma vânzării biletelor la această seară caritabilă sunt donate Asociației S.O.S.Autism Bihor.

Simona Zlibuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *