Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”City Running Day”, Semimaraton Internațional la Oradea


Peste 100 de zile, adică în 16 septembrie, se dă startul Semimaratonului International Oradea ”City Running Day” (Ziua de funcționare a orașului)  care promovează sportul, respectiv alergarea pe distanțe lungi, ca parte integrantă a unui stil de viață sănătos și de creştere a potenţialului turistic al oraşului, este organizat de echipa Clubului Sportiv ”Xterra Sport” Bihor.

Evenimentul se desfășoară în centrul istoric al orașului Oradea, iar startul va fi dat, ca și anii trecuți din Piața Ferdinand, la ora 10 pentru toate probele de concurs, în afară de cursa copiilor la care startul va fi dat la ora 13.

Cursele organizate în cadrul evenimentului  și condițiile de participare:

  1. Curse competitive: Semimaraton individual Hervis Sports 21 km, Corporate Challenge-ștafetă în 4 (4×5,25 km), 10 km individual și Cursa popular de 5 km.

Condiții de participare: Vârsta minimă al alergătorului la Semimaraton individual este de 16 ani. La probele de ștafetă, 10 km individual și 5 km individual, vârsta minimă este de 12 ani. Alergătorul trebuie să facă dovada plății taxei de înscriere și să aibă asupra lui/ei un act de identitate în original la ridicarea chitului de concurs. Alergătorul va completa o declarație, prin vare este de acord să participe pe propria lui răspundere, organizatorii nefiind răspunzători pentru eventuale accidente sau alte pregudicii suferite alergător în urma participării la aceastp competiție. Limita de timp este de 3 ore.

  1. Curse necompetitive: Cursa Copiilor Masterplast

La cursa de 1 km pot participa copiii până la vârsta de 12 ani. Copiii cu vârsta sub 8 ani vor fi însoțiți de un părinte sau adult.

Părinții copiilor trebuie să semneze o declarație, prin care sunt de acord ca copilul lor va participa pe răspunderea părintelui, organizatorii nefind răspunzatori pentru evtuale accidente sau alte prejudicii suferite de copii în urma participării la această competiție.

Zona de Start-Sosire.

Începând de anul acesta Oradea City Running Day are o nouă zonă de Start-Sosire, care v-a fi amenajat pe Piata Unirii

sursa: echipa Clubului Sportiv Xterra Sport Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *