Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Semimaratonul Internațional ”Oradea City Running Day”


Echipa Clubului Sportiv Xterra Sport Bihor organizează ediția a VII-a a Semimaratonului  Internațional “ Oradea City Running Day”, duminică 17 septembrie.
Semimaratonul Internațional  Oradea City Running Day promovează sportul,
respectiv alergarea pe distanțe lungi,  ca parte integrantă a unui stil de viață sănătos și creşte potenţialul turistic al oraşului.

Evenimentul se desfășoară în centrul istoric al orașului Oradea, iar startul se dă, ca și anii trecuți, din Piața Ferdinand de la ora 10, pentru toate probele de concurs, în afară de cursa copiilor, la care startul se dă la ora 13.

Cursele organizate în cadrul evenimentului și condițiile de participare:
1. Curse competitive: Semimaraton individual ”Hervis Sports” pe distanța de 21 km, apoi Corporate Challenge-ștafetă în 4 (4×5,25 km), 10 km individual și Crosul Europlast Romania 5 km.
Condiții de participare: Vârsta minimă al alergătorului la Semimaraton individual este de 16 ani. La probele de ștafetă, 10 km individual și 5 km individual, vârsta minimă este de 12 ani. Alergătorul trebuie să facă dovada plății taxei de înscriere și să aibă asupra lui/ei un act de identitate în original la ridicarea chitului de concurs. Alergătorul completează o declarație, prin vare este de acord să participe pe propria lui răspundere, organizatorii nefiind răspunzători pentru eventuale accidente sau alte pregudicii suferite alergător în urma participării la această competiție. Limita de timp este de 3 ore.
2. Curse necompetitive: Cursa Copiilor ”Masterplast”
La cursa de 1 km pot participa copiii cu vârsta până la 12 ani. Copiii cu vârsta sub 8 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte sau adult.
Părinții copiilor trebuie să semneze o declarație, prin care sunt de acord cu participarea copilului pe răspunderea părintelui, organizatorii nefind răspunzători pentru eventuale accidente sau alte prejudicii suferite de copii în urma participării la această competiție.
Traseul competiției:
Traseu Semimaraton, Ștafeta semimaraton, 10 km individual, Crosul Europlast.
Traseu Semimaraton, Ștafeta semimaraton, 10 km individual, Cursa populară. STARTUL se dă din Piata Ferdinand, pe Podul Sfântul Ladislau, spre dreapta pe Str. Principatelor Unite, pe sub podul Decebal, pe digul malului stâng a Crișului Repede, Podul Sovata, pe malul drept al Crisului Repede, pe Str. Emilian Mircea Chitul, Str. Malului, Str. Ady Endre, la stânga pe Str. Patrioților, ocolind Teatrul Regina Maria, prin Piața Ferdinand, spre Str. Iosif Vulcan, iar la capătul străzii intoarcere spre Piața Ferdinand, SOSIRE.

Înscrieri: Cei care nu s-au înscris încă la eveniment, on-line, se pot
înscrie la fața locului (RACE CENTER – pe Terasa ”Butoiul de Aur”) -16 septembrie între orele 15 – 20 și 17 septembrie între orele 7,30 – 9,30 pentru
probele de semimaraton ”Hervis Sports”, pentru ștafetă semimaraton în 4, pe distanța de 10 km individual și crosul ”Europlast” România.

La cursa copiilor doritorii se pot înscrie în 16 septembrie între orele 15 – 20 și în 17 septembrie între orele 10 – 12,30.

Biroul de presă;   foto: Deme Jozsef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *