Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Senzaţional! Colosal! Bomba zilei şi parţial, a nopţii! Cutremurător!


(pamflet s.f.)

Un tânăr avocat stagiar, de la casa de avocatură „Münch & Hausen” a ajuns, printr-o investigaţie de mare calitate profesională, tocmai la destinaţie, acolo unde se află adevărul în pielea goală.

Despre ce este vorba? Lucrarea de licenţă a lui Mihai Miclăuş este plagiată după lucrarea de licenţă a lui Bogdan Roşca! Cum s-au petrecut lucrurile în realitate? Bogdan Roşca, un om harnic şi meticulos, încă din timpul facultăţii a început să lucreze la licenţa sa de absolvent. O făcea la Radio Cluj, fiindcă acasă nu avea. Într-o zi a lăsat-o pe birou şi a fugit la un eveniment, ca reporter frenetic ce este, cunoscut şi recunoscut. Mihai Miclăuş, care avea de susţinut o licenţă, a văzut lucrarea lui Roşca, a luat-o, a xeroxat-o, după aceea a copiat-o şi a prezentat-o ca fiind a lui. Bogdan Roşca i-a cerut proaspătului licenţiat Miclăuş să-i dea lucrarea lui, să vadă cum arată o lucrare de licenţă şi a văzut lucrarea acestuia, care era lucrarea lui şi a fost normal să o semneze ca a lui, fiindcă era a lui şi nu a lui Miclăuş, care o luase şi o semnase ca a lui, dar nu era a lui, cum să fie a lui, dacă nu era a lui? Săracul Bogdan Roşca, abia după un an, adică după ce Miclăuş îşi susţinuse lucrarea de licenţă a lui Bogdan Roşca, şi-a susţinut, la rândul său, lucrarea de licenţă a lui Mihai Miclăuş, care era lucrarea lui. Avocatul cel ambiţios, în demersurile sale, a folosit câini special dresaţi, pentru a depista mirosul de reportofon proaspăt încărcat, iar prin adulmecare s-au depistat conflicte de muncă, în care sindicatele de la Radio Cluj se fac că plouă. Câinii au avut mult de treabă, urmele se văd şi acum la faţa locului. Ertare, adevărul ese la suprafaţă ca motorina dintr-un submarin avariat. Să înceteze atacurili!

Radioul mere? Mere! Se aude? Se aude! Bilingv? Igen! Salariile merge? Oho! Audienţa? Mda… Şi atunci ce mama dracului mai vreţi?      

CORNEL UDREA (1)

 

Robespierre, Pt. conf. Cornel Udrea

P.S.  Persoanele foto, moto şi meteosensibile sunt rugate să citească acest pamflet numai însoţite de persoane până la 12 ani, pentru că detaliile conţinutului pot să provoace crize financiare sau crize violente, de pierdere a conştiinţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *