Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sesiune de depunere de cereri și dosare pentru locuințe, din fondul A.N.L.


Până în 29 decembrie 2017 se depun dosarele, la Centrul de Relații cu Publicul (Piramidă) din cadrul Primăriei Municipiului Oradea, pentru obţinerea unei locuințe din fondul locativ A.N.L, administrat de Municipiul Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar.

Dosarul pentru obţinerea unei locuinţe din fondul locativ A.N.L. trebuie să cuprindă documentele prevăzute în anexa la H.C.L. nr. 863/26.10.2017.

Dosarele incomplete și cele depuse după termen vor fi respinse.

Solicitanții care au avut dosare depuse în anii anteriori și nu au primit repartiție au posibilitatea  depunerii unui dosar în sesiunea 2017. Dosarele depuse în anii anteriori NU se iau în considerare.

Pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe pentru tineri, locuințe destinate închirierii, construite prin A.N.L., în municipiul Oradea, dosarele vor fi analizate de Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe sociale și de locuințe pentru tineri construite din fondurile A.N.L. aflate în administrarea Direcției Patrimoniu Imobiliar, cu respectarea ”CRITERIILOR DE ACCES ȘI A CRITERIILOR DE SELECȚIE PRIN PUNCTAJ” aprobate prin H.C.L. nr.  863/26.10.2017.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *