Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Și al treilea meci amical a fost câștigat, pe teren propriu, de Luceafărul


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au încheiat sâmbătă seria jocurilor amicale din această iarnă, cu meciul susținut pe teren propriu în compania formației FC Zalău, din Liga a III-a.

Meciul, desfășurat pe terenul II al Bazei Sportive Luceafărul din Sânmartin, s-a încheiat cu victoria bihorenilor cu 1-0, scor stabilit încă din prima repriză, prin Adrian Bedea, care a marcat în minutul 14, după o lovitură de la colțul terenului.

Jocul a fost controlat de elevii antrenorului Cristian Lupuț, care au arătat o poftă bună de joc și și-au creat o serie de alte ocazii, însă nu au mai reușit să găsească drumul spre gol.

Dacă atacantul Arnăutu a fost menajat în acest joc de antrenorul Cristian Lupuț, în schimb fundașul Sergiu Moga nu a putut evolua din cauza unei accidentări.

În total, în această iarnă, Luceafărul Oradea a disputat șase jocuri, a obținut cinci victorii și a suferit o singură înfrângere. Orădenii au marcat 14 goluri și au primit 6 în aceste meciuri de verificare.

Sâmbăta viitoare, pe 25 februarie, tot de la ora 11, Luceafărul va disputa primul meci oficial din noul an. În prima etapă din minireturul Ligii a II-a, bihorenii vor primi replica echipei Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul va avea loc tot la Baza Sportivă Luceafărul.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *