Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Spadasinele Andreea Muntean și Alexandra Drăgan, rezultate deosebite


Două tinere sportive orădene s-au situat pe podium la întrecerile Cupei Corona, prima competiție națională de scrimă din această toamnă, rezervată copiilor și categoriei de speranțe.

Întrecerile, desfășurate la Brașov, în perioada 5-10 septembrie, în organizarea ASC Corona din localitate, au reunit la strat peste 200 de sportivi de la majoritatea cluburilor de scrimă din țară, la toate cele trei arme, la feminin și masculin, la categoriile de vârstă: U9, U11 și U13 la floretă și sabie și U10, U12 și U14 la spadă.

Vineri, 8 septembrie, în sala de sport a Școlii Generale nr. 19 din Brașov au avut loc și probele de spadă feminin la U10 și U12, unde au concurat cele două orădence, Andreea Muntean și Alexandra Drăgan, ambele de la LPS Bihorul.

Andreea Muntean a avut o comportare foarte bună, încheind pe primul loc concursul de la categoria rezervată sportivelor sub 10 ani, în timp ce Alexandra Drăgan s-a situat pe locul III la U12, intrând în posesia medaliei de bronz. Locul I a fost adjudecat la această probă de Ariana Nemeș (CS Satu Mare).

Cele două sportive orădene de la LPS Bihorul sunt antrenate de Nicolae Ille.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *