Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Spitalul Municipal Oradea are nevoie de ajutor.


Personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, secția ATI, sunt primii expuși în preluarea cazurilor de pacienți infectați cu Covid-19, care necesită terapie intensivă.

În ultimele zile am discutat îndelung cu cei din prima linie și am clarificat care sunt nevoile lor prioritare pentru a face față cât mai bine în contextul noului coronavirus. În acest moment una dintre priorități este achiziționarea unui videolaringoscop pentru intubație dificilă care să limiteze interacțiunea medic-pacient.

 

Pentru ca riscul de contaminare a personalului medical să fie cât mai mic, este nevoie ca acest aparat să fie actual din punct de vedere tehnologic. De aceea, lansăm campania de strângerea de fonduri „Solidaritate Bihor Covid-19” cu scopul de a achiziționa un laringoscop de ultimă generație C-Mac system (vezi detalii: https://www.karlstorz.com/cps/rde/xbcr/karlstorz_assets/ASSETS/3549785.pdf). Am identificat deja furnizorul aparaturii și am lansat comanda, costul acesteia este de 46.749,51 lei, iar termenul de livrare este de 3-4 săptămâni.

 

Credem că este important să ajutăm comunitatea să traverseze cu bine această etapă și să punem umărul cu toții, iar cu ajutorul vostru să strângem suma necesară până la termenul de plată.

 

Donațiile se fac online aici: https://fundatiacomunitaraoradea.ro/cum-te-implici.html
____________________________
Chiar dacă, în mod normal acum ar fi trebuit să muncim de zor pentru a lansa noua ediție a Swimathonului, alături de câteva organizații orădene, ne resetăm prioritățile și pornim această campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Municipal și vă rugăm să ne ajutați. Așa cum v-am obișnuit, vom avea grijă de transparența tuturor achizițiilor și cheltuielilor.

Pe măsură ce vom identifica și alte nevoi, vom reveni cu lista acestora înspre comunitate.

 

Rămâneți alături de noi,

Echipa Fundației Comunitare Oradea

#împreunăsuntemputernici
#totulvafibine
#solidaritatebihorcovid19

 

Informații

Informațiile pentru publicul larg sunt disponibile pe pagina de facebook sau pagina web a Fundației.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *