Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Tenismanii de la CSM Oradea, la turneul dotat cu „Cupa Toamnei orădene”


Sportivii de la CSM Oradea au fost protagoniștii turneului de tenis dotat cu Cupa de Toamnă Orădeană, turneu care a fost organizat de clubul orădean, în perioada 27-30 octombrie, la baza sportivă Arena Antonio Alexe.

Competiția a fost rezervată sportivilor de 16 ani, iar principalul remarcat Nimrod Nemeș, care s-a impus atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu.

La simplu, sportivul legitimat la cubul CSM Oradea l-a învins, în finală, pe Iustin Belea, de la CS Dinamo Centrul Sportiv Brașov, cu scorul de 6-2, 6-2.

Tot la simplu masculin, un alt reprezentant al clubului CSM, Vladimir Cuc, a ajuns până în semifinale, în timp ce Ion Arcașa Straciuc, tot de la CSM Oradea, a fost învins în sferturile de finală.

În proba de dublu, Nimrod Nemeș a făcut pereche cu Ion Arcașa Straciuc, iar cei doi sportivi ai CSM-ului au ajuns în finală, unde i-au întâlnit pe Tudor Bartha (CS Winners TC) și Alexandru Giurea (CSȘ Petroșani), pe care i-au învins cu scorul de 6-2, 6-4.

Și la feminin, CSM Oradea și-a adjudecat proba de dublu, unde Daria Georgiana Jula, făcând pereche cu Bianca Elena Bărbulescu, de la ATC Elite Târgu Jiu, au disputat finala, în compania perechii Andreea Lila – Andra Fiana Stanciu, pe care le-au întrecut cu scorul de 6-3, 7-5.

La feminin individual, Daria Georgiana Jula și Andrada Elena Bonte au fost eliminate în turul al II-lea, iar Patricia Goina a ajuns până în turul al III-lea. Proba a fost câștigată de Bianca Elena Bărbulescu, de la ATC Elite Târgu Jiu, care în ultimul act a învins-o în finală pe Andreea Lila, de la CSM Craiova.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *