Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sportivii de la LPS Liberty, la Turneul Internațional de Judo de la Siklos (Ungaria)


Toți cei opt sportivii bihoreni de la LPS Liberty Oradea care au participat sâmbătă și duminică, în localitatea ungară Siklos, la întrecerile celei de-a XVI-a ediții a Turneului internațional de judo dotat cu Trofeul „Thermal Spa Tenkes Cup Internațional” au urcat pe podium.

De menționat că la ediția din acest an a competiției au participat peste 600 de sportivi din Ungaria, România, Croația, Slovacia, Rusia, Slovenia, Serbia și Bosnia-Hertegovina. Printre ei s-au numărat și 8 judoka legitimați la LPS Liberty Oradea, ei concurând la categoria de vârstă juniori II (U 18).

Spre bucuria lor, deși veneau după o perioadă destul de lungă fără competiții, „în care s-au pregătit cu dorință si ambiție, inclusiv pe perioada vacanței de vară, când au avut și cate două antrenamente pe zi”, după cum a declarat antrenorul Emil Morar, ei au avut o comportare bună în Ungaria, toți reușind să urce pe podium și astfel, să intre în posesia unor frumoase trofee oferite de organizatori.

Pe primul loc s-au clasat: Alexandru Popa (la categoria 60 kg), Cristian Popa (66 kg), Alex. George Creț (81 kg) și Alex. Mierluț (+90 kg). Locul al II-lea a fost ocupat de: Robert Boldiș (60 kg), Norbert Domuța (66 kg) și David Fodor (73 kg). În fine, pe treapta a III-a a podiumului de premiere a urcat Cosmin Suciu, la 60 kg.

Sportivii orădeni sunt pregătiți de profesorul Emil Morar, care s-a declarat mulțumit atât de rezultatele obținute la acest turneu, dar mai ales de „dorința și ambiția cu care ei au luptat la turneu, în compania unor sportivi valoroși”, după cum a precizat tehnicianul.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *