Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sportivii orădeni, la „Transilvania Tuning Show” de la Cluj-Napoca


Sâmbătă și duminică (22 – 23 aprilie 2017), echipa orădeană „Carcover Racing Team” va participa ca invitată, la „Transilvania Tuning Show”, o competiție de frumusețe auto-moto,  găzduită de Cluj Arena.

Carcover Racing Team va expune una dintre motocicletele de concurs,  respectiv cea a multiplului campion Janos Chrobak, dar și bicicleta de concurs a campionului de ciclism, Raul Sânza. Mai mult, echipa orădeană organizează pe Cluj Arena și mai multe concursuri cu premii pentru spectatori. Competiția  reuneşte participanți din întreaga țară și din mai multe țări europene. Carcover va expune și un camion inscripitonat full de 3,5 tone, platoul destinat acestuia devenind și scenă de prezentare.

”Pe lângă motocicleta, bicicleta si echipamentele de concurs, alături de camionul redesenat va sta și un Audi S4, pregătit pentru eveniment. O să oferim mai multe premii spectatorilor care vor participa la concursurile organizate de noi”, a precizat George Botto, reprezentantul Carcover Racing Team.

Afluența de public va fi imensă mai ales că, în imediata apropiere,  la  ” Sala Polivalenta” din Cluj, se desfășoară Campionatele Europene de Gimnastică.

Victor Mihalcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *