Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sportivii secției de tir, de la CSU Oradea, 18 medalii la Campionatele Naționale


În perioada 7-15 august, sportivii secției de tir sportiv de la CSU Oradea au participat la întrecerile Campionatelor Naționale de Juniori, Tineret și Seniori la probele de glonț, care s-au desfășurat la București.

Deși s-au deplasat cu un grup mai redus de sportivi, cei de la CSU Oradea au reușit totuși să obțină un număr de 18 medalii, din care 10 au fost la probele individuale și 8 la cele pe echipe.

La probele de pușcă au participat: Miclău Antonia, Rayna Cristina, Stoie Cristina și Urdea Coralia, care au cucerit 4 medalii la probele individuale și 8 la echipe.

La aceste Campionate Nationale, un comportament deosebit l-a avut sportivul însă Sebastian Blajec, care care a obtinut două medalii de aur, una de argint și trei de bronz, după participarea la probele de 25 de m.

După cum susțin antrenorii lor, Adriana Floruța și Vasile Leț, în perioada următoare, sportivii de la secția de tir sportiv se vor afla „într-o bine meritată vacanță până în 1 septembrie, când vor începe pregătirea pentru noul sezon”.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *