Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

SRR și SRTV parteneri ai UNITER în Campania ”Artiști pentru artiști” 2018


Sunt multe feluri de a fi alaturi de echipa Campaniei Nationale „Artistii pentru artisti”.

Pe lângă cele 50 de instituții de teatru din Bucuresti și din țară care s-au alăturat cauzei artistilor, a mesajelor emotionante ale ambasadorilor Campaniei – ALEXANDRINA HALIC, EMILIA POPESCU, NICU  ALIFANTIS si MARIAN RÂLEA – ne bucurăm să anunțăm parteneriatul special cu Societatea Română de Radiodifuziune și Societatea Română de Televiziune. 

Televiziunea Română – prin Casa de Producție TVR – este partener al Campaniei „Artistii pentru artisti” sustinând demersul social al UNITER prin difuzarea în premieră a piesei ”Circul Matteo” de Adrian Lustig, regia Alexandru Lustig, realizat de TVR, Fundatia Teatru Contemporan si Circul Metropolitan Bucuresti. Printre artistii care formeaza distributia spectacolului se numără Tora Vasilescu, George Ivascu, Constantin Cotimanis, Florin Zamfirescu, Andras Demeter, Radu Gheorghe, Mihai Gruia Sandu, Mihai Malaimare, Adrian Ciobanu, Ovidiu Niculescu, Gelu Nitu si multi altii. Producatori: Liana Sandulescu, Diana Dumitru. Producător executiv: Adrian Lustig. Producător coordonator: Demeter Andras Istvan. 

Mulțumim Societății Române de Radiodifuziune și reprezentanților Teatrului Național Radiofonic care s-au arătat interesați de evenimentul social al primăverii. Teatrul Național Radiofonic a pregătit opt spectacole de teatru radiofonic care vor fi difuzate pe parcursul lunii martie, la Radio România Actualități și Radio România Cultural.

De asemenea, în data de 1 martie o colectie speciala dedicată Campaniei – 24 de titluri premiate din 1993 incoace, cu Premiul UNITER pentru Cel mai bun spectacol de teatru radiofonic – a fost postată spre audiție generală pe site-ul http://www.eteatru.ro/#art-index/teatrul-national-radiofonic-partener-uniter-in-campania-nationala-artistii-pentru-artisti/4711.

Pamela Bojoc Pricopie, UNITER 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *