Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Stagiul de pregătire organizat de clubul de karate CS Shogunul


Desfășurat la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 11 din Oradea, stagiul de pregătire organizat de clubul de karate CS Shogunul a avut un invitat de marcă, pe ucraineanul Stanislav Horuna, unul dintre cei mai cunoscuţi karateka.

„Încercăm să dezvoltăm karate-ul. În acest scop l-am invitat a doua oară pe Stanislav Horuna, un sportiv titrat, un idol pentru mulţi copii. Lumea este încântată de prezenţa lui, este un sportiv foarte popular. Avem o colaborare veche cu el, Horuna fiind prezent când era junior la câteva ediţii ale Openului Bihorului”, a declarat Ioan Vaida, preşedintele Clubului Sportiv Shogunul Oradea.

De menționat faptul că Stanislav Horuna are 28 de ani, locuieşte în Lvov, şi este multiplu medaliat la Campionate Europene şi Campionate Mondiale. De asemenea, el participă şi în copetiţii profesioniste de karate, în anii 2013 şi 2014 fiind declarat cel mai bun karateka din „Liga Karate 1”.

În acest an, în luna ianuarie, Horuna a câştigat Openul Parisului, la categoria -75 kg, după ce la competiția franceză au participat 140 de sportivi din 80 de ţări!

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *