Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Steaua Stirom București și CSM Digi Oradea, în finala Superligii Naționale de polo


Desfășurat vineri seara, la bazinul Ghencea din Capitală, primul meci din finala ediției 2017-2018 a Superligii Naționale de polo, între formația gazdă Steaua Stirom București și CSM Digi Oradea, s-a încheiat cu victoria la trei goluri a bucureștenilor, care s-au impus cu scorul de 10-7.

Trebuie remarcat însă faptul că orădenii au oferit o replică solidă steliștilor în această primă confruntare.

Gazdele au câștigat primul sfert, cu 2-1, apoi, în următoarele opt minute s-a consemnat un joc spectaculos, cu multe goluri, fiecare echipă punctând de câte patru ori, astfel, în pauza mare s-a intrat cu avantajul minim al steliștilor, cu scorul de 6-5.

Foarte disputate, ultimele opt minute nu au adus decât un gol în contul fiecărei formații și, în acest fel, rezultatul final al partidei a fost 10-7 pentru bucureșteni, care conduc acum în finală cu 1-0 la general.

Golurile echipei CSM Digi au fost reușite de: Ramiro Georgescu – 2, Istvan Szabo, Roland Szabo, Marc Rocca și jesse Koopman – câte unul. Pentru steliștii au înscris: Adria Delgado – 5, Nikola Murisic – 2, Daniel Teohari, Alexandru Ghiban și Dimitri Goanță – câte un gol.

Meciul al doilea din finala Superligii Naționale de polo, dintre Steaua Stirom și CSM Digi Oradea are loc sâmbătă seara, de la ora 20, tot la București. Se joacă pe sistemul „cel mai bun din cinci partide”.

În finala mică, Sportul Studențesc Corona conduce cu 1-0 pe Dinamo, după ce, tot vineri, s-a impus în primul duel cu escorul de 12-5.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *