Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Stefan Živojinović este noul portar al echipei de polo CSM Digi Oradea


Echipa orădeană de polo CSM Digi, vicecampioana României, și-a schimbat portarul în această vară. Astfel, formația pregătită de antrenorul Dorin Costrăș s-a despărțit de Gojko Pijetlovic, golkeeper care i-a adus numeroase satisfacții, și l-a înregimentat pe Stefan Živojinović, un alt sârb, care a fost adus de la Galatasaray Istanbul.

„Cele două părți au convenit asupra unui angajament pentru sezonul competițional 2018/19”, informează clubul orădean, pe site-ul oficial.

Stefan Živojinović este născut în 8 iulie 1989, măsoară 1.98 metri și cântărește 94 kilograme. El este originar din Belgrad și a absolvit Universitatea din capitala Serbiei. După cum mai notează site-ul clubului CSM, Živojinović este un produs al lui Partizan Belgrad și „actualmente este cea de-a 3-a opțiune pentru postul de portar al echipei naționale a Serbiei. El a bifat peste 20 de selecții în echipa națională”.

În sezonul trecut, Živojinović a evoluat cu Galatasaray Istanbul în LEN Champions League. De altfel, Stefan a fost campion al Turciei în 2017 alături de gruparea din Istanbul. Mai exact, el a apărat poarta celor de la Galatasaray în ultimele două ediții de campionat. Înainte să ajungă la Istanbul, portarul sârb a mai evoluat și în puternicul campionat al Ungariei, în sezonul 2015-2016, la Tatabanya.

Pe această cale CSM Digi Oradea îi mulțumește lui Gojko Pijetlovic pentru perioada petrecută alături de echipă. Acesta a dat dovadă de devotament, profesionalism și totodată a demonstrat calități impresionante în calitate de apărător al buturilor formației orădene. Urăm mult succes pe toate planurile lui Gojko.

Florin Mihalca și Adrian Micinic, CSM Digi Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *