Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Tabăra „ŞI EU POT! Discovery”- ediția a IV-a, 2019


În aceste zile, are loc, în Suplacu de Barcău, tabăra de dezvoltare personală „Si eu pot! Discovery”, ediția a IV-a. Ecoul experiențelor minunate din anii precedenți au făcut ca, în acest an, 100 de copii și adolescenți voluntari, elevi cu vârsta între între 6-18 ani, să participe cu entuziasm la activitățile distractive și, în același timp, educative din tabără.

Jurnal de tabără: Ziua 1. Azi ne-am cunoscut, am stabilit codul de onoare al exploratorului, am format echipe inspirați de virtuți precum: prietenie, cooperare, încredere, respect, răbdare, curaj, etc și am legat noi prietenii. Aștept cu nerăbdare ziua de mâine! Cu drag, F.

Jurnal de tabără: Ziua 2.  Azi am călătorit pe tărâmul simțurilor, am gustat, atins și mirosit…lavandă, mentă, cimbru, mărar, usturoi și unele de care nu-mi aduc aminte. Când am parcurs „terenuri minate”, am avut încredere în simțurile mele  și încredere  în colegul de lângă mine care m-a ajutat să parcurg drumul. Jocurile si ștafetele făcute în grup m-au înveselit și m-au amuzat. La final am cântat, iar cel mai mult îmi place cântecul „Ce mică-i vacanța mare!” E bine în tabără!  Cu drag, F.

Jurnal de tabără: Ziua a treia 😁! Azi a fost o zi foarte creativă! Am folosit pentru a picta ceva cu totul neobișnuit: bețișoare, periuțe de dinți, hârtie mototolită, burete, pipete ! Iar la sfârșit picturile au ieșit surprinzătoare! Mi-am lăsat în tabără amprenta mâinii mele care spune ce anume mă face fericit. Au fost foarte amuzante jocurile în care am cules „salata”, am pășit doar pe cărămizi, am sărit peste colegii mei de echipă și am cărat „buștenii”! Relaxarea după masa de prânz este momentul meu preferat! Abia aștept ziua de mâine! Cu drag, F.

Tabăra se desfășoară prin colaborarea Asociației Zile Colorate și Pro Cariere. Această tabără nu ar fi fost posibilă fără susținerea OMV Petrom. Liceul Tehnologic nr.1 și Primăria din Suplacu de Barcău  și-au adus, de asemenea, aportul pentru buna desfășurare a taberei. Urmează zile pline de provocări, focul de tabără și multe aventuri care vor purta participanții pe tărâmul prieteniei, al simțurilor, al creativității, al naturii și al poveștilor.

sursa: Asociația „Zile Colorate”

One Response “Tabăra „ŞI EU POT! Discovery”- ediția a IV-a, 2019”

  1. Chira Brindusa
    iunie 23, 2019 at 1:26 am

    Multumim pentru promovarea activitatilor Asociatiei „Zile Colorate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *