Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Târg de știință la Bibliotecă


Fundația Culturală de pe lângă Biblioteca „Gheorghe Șincai”, în parteneriat cu Fundația Progress, organizează vineri, 19 octombrie 2018, începând cu ora 12, la Sediul central al Bibliotecii, ediția a II-a a Târgului de stiință.

Târgul își propune să trezească interesul elevilor pentru știință, să dezvolte competențe de comunicare, să stimuleze creativitatea și inventivitatea acestora.

S-au înscris elevi de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” Oradea, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Oradea, Colegiul Național „Octavian Goga” Marghita, Colegiul Național „Teodor Neș” Salonta și Astroclub „Meridian Zero”. Lucrările vor fi jurizate, iar participanții vor fi recompensați cu diplome și premii.

În România, inițiativa Meet and Code este coordonată de Asociația Techsoup. Din 2010, Asociația Techsoup (https://www.asociatiatechsoup.ro) creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori.

Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană.

Delia Pantea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *