Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Târgul de știință „STEM Adventure” se desfășoară la Biblioteca Județeană


Evenimentul are loc vineri, 6 decembrie, între orele 11 – 16 și sâmbătă, 7 decembrie 2019, între orele 10 – 14, în galeria expozițională de la parterul Bibliotecii Județene “Gheorghe Șincai” Bihor.

Târgul STEM este o activitate din proiectul „STEM Education for Responsible Citizenship in EU”, organizat de Asociația Learning Communities, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Erasmus+. Partener: Biblioteca Județeană “Gheorghe Șincai” Bihor.

La târg sunt aşteptaţi să participe și copiii şi bibliotecarii din întregul județ, activi în proiectul “CODE Kids – copiii fac coding în bibliotecile publice”, proiect implementat de Fundația Progress, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor și alte 2 biblioteci publice din județul Bihor (Biblioteca publică Aștileu și Biblioteca publică Sânmartin) și este finanțat de Romanian-American Foundation. Acest proiect își propune să promoveze Știința, Tehnologia, Ingineria și Matematica prin jocuri demonstrative și activități dinamice.  Evenimentul este unul în care organizații și cluburi de profil STEM din Oradea și Județul Bihor își derulează activitățile și încurajează copiii, tinerii și familiile interesate de subiect să vină să îl viziteze.

Informații utile puteți obține la:

Biroul Relaţii Publice, Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” Bihor, str. Armatei Române nr. 1/A, Oradea

Cristina Liana Pușcaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *