Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Târgul de Cariere ajunge virtual și în Oradea


Am plăcerea de a vă anunța că Târgul de Cariere Oradea, cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Moldova, ajunge virtual la Oradea și va avea loc în 23 aprilie, vineri. Pe targuldecariere.ro vor fi prezentate oportunități profesionale, trenduri de angajare sau fidelizare a angajaților și sfaturi care să răspundă intereselor variate ale candidaților.

Vineri de la 11:00 la 18:00, pe pagina dedicată a acestui eveniment vor fi active standurile virtuale ale angajatorilor participanți cu chaturi active pentru cei care vor interacțiuni cu recrutorii companiilor.

Programul este completat de emisiunea noastră difuzată pe mai multe canale: webiste, Youtube, Facebook și LinkedIn cu webinariile, prezentările angajatorilor și locurilor de muncă disponibile, interviurile și discuțiile despre carieră cu experți din domenii diverse. Un plus al acestei ediții îl constituie joburile remote.

Vă rugăm să ne ajutați cu promovarea acestui demers în măsura în care conținutul nostru este potrivit pentru platforma dumneavoastră.

Mai jos puteți găsi comunicatul de presă dedicat evenimentului, precum și vizualul de campanie, iar dacă aveți nevoie de alte detalii sau materiale, vă rog să ne contactați.

 

KLÁRA KOVÁCS
Key Account & Corporate Communication Manager+40 738 776 836
klara@targuldecariere.ro
Brutarilor 16, Cluj Napoca

 

 

Acest email a fost trimis către cristinpuscas@yahoo.com
Vreau să mă deazabonez de la lista de comunicare media
Vreau să îmi schimb preferințele de abonare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *