Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Târgul de Cariere Oradea are noutăți: digitalizarea CV-ului și salariul comparat


Târgul de Cariere Oradea are loc în 16 noiembrie (interval orar 10-19) la Trade Center.

La eveniment participă peste 30 de companii din cele mai variate domenii. Angajatorii își vor prezenta ofertele din categorie entry-level, nivel mediu și avansat. Peste 1000 de locuri de muncă sunt disponibile, din domeniul Resurse umane, Turism, Inginerie, Alimentație, Construcții. Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Companiile Celestica, Corporactive, Inteva Products, Berg Software, Mc Donald’s, Ebespacher, Leroy Merlin, Plexus, Stefanini, Tms Valiant, Double Tree by Hilton, Nidec, Marvicon, Vodafone, Beespeed și Faist Light Metal au pregătit oferte atractive pentru candidați.

Participanții la Târgul de Cariere Oradea au ocazia la această ediție să-și compare salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată de eJobs. Tot prin intermediul eJobs este introdusă noutatea acestui sezon: digitalizarea CV-ului. Candidații vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună.

“Ne bucurăm să revenim la Oradea cu o ediție specială. Digitalizarea CV-ului și compararea salariului sunt noutățile din toamna aceasta. Credem că interacțiunea dintre angajatori și candidați va fi sporită prin intermediul aplicării la job-uri cu CV-ul digitalizat. Totodată, compararea salariului este un instrument util pentru toți cei care vor să afle dacă primesc salariul cuvenit.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/oradea/.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Alina Agafiței

One Response “Târgul de Cariere Oradea are noutăți: digitalizarea CV-ului și salariul comparat”

  1. Mitica Drojdier de meserie
    ianuarie 14, 2019 at 11:15 am

    Jale într-o familie de moldoveni din Râmnicu-Sărat, Buzău, regiunea Moldovei. Unicul fiu al familiei, un flăcău zdravăn, Bogdan, a comis o faptă necugetată, care a atras imediat rușinea asupra întregii familii. Acesta e student la București și, rămas fără bani, nu s-a împrumutat la colegi, ci s-a dus la un târg de joburi și s-a angajat la o firmă, pe salariu și bonuri de masă.”Era un băiat liniștit, dar cred că anturajul l-a stricat. Mă tem că un alt student de-acolo din cămin avea servici și l-a influențat. L-a atras în chestia asta, altfel nu-mi explic. Bogdan nu avea de unde să vadă în familie așa ceva, la noi nu a muncit nimeni de sute de ani, noi ne tragem din răzeși”, spune tatăl lui Bogdan.
    Știrea că Bogdan s-ar fi angajat s-a răspândit fulgerător în orașul de moldoveni în care trăiește familia lui Bogdan. ”Nu ne mai vine să ieșim la cârciumă, stăm și bem în casă.Vă dați seama, Râmnicu-Sărat e mic, se află repede știri de-astea. Câteva femei nici nu au mai vorbit cu mine la coadă când m-am dus la primărie să ridic ajutoarele sociale”, spune mama lui Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *