Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

La Târgul de Cariere de la Oradea, peste 1.500 de locuri de muncă disponibile


Competiții contracronometru, ateliere (workshopuri), consiliere profesională, dar și ”standul de demisii”, printre noutățile ediției.

Aproximativ 30 de companii și organizații recrutează, sâmbătă 18 martie, la Târgul de Cariere Oradea care va avea loc la Lotus Center. Companiile și organizațiile vor organiza mini-interviuri, competiții, workshopuri și seminarii adresate celor interesați de creștere profesională și de noi oportunități de carieră.

„Companiile pregătesc mini-interviuri pentru candidați, concursuri de vânătoare de comori (treasure hunt) și Standul de Demisii, locul unde participanții decid dacă locul de muncă actual e cel potrivit pentru ei și unde primesc consiliere profesională”, a declarat Corina Brândușan, managerul de comunicare al Târgului de Cariere (TdC).

Târgul de Cariere reunește companii care caută personal în domenii precum inginerie, auto și automotive, servicii, producție, vânzări, telecomunicații, logistică, industria alimentară, servicii financiare, resurse umane și altele. Sunt căutați atât candidații care au experiență, cât și tinerii care acum vor să facă primii pași în carieră ca agenți de turism, directori economici, manageri de producție, ingineri, IT-iști și agenți de vânzări, specialiști de recrutare, consilieri, manageri de proiect, sudori, administratori personal și altele.

Parteneri instituționali sunt Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor și Universitatea Oradea.

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Candidații și companiile pot dona bani pentru a susține acest domeniu. Campania Cercetează și taie (Cutting-Edge Research) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și în țară își pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică. Organizatorii TdC pregătesc premii și surprize pentru participanți. Astfel, cei care vor dona în cadrul târgului pentru susținerea cercetării în România au ocazia să câștige un weekend la Poiana Brașov, abonamente la UNTOLD festival și vouchere la Street Food Festival, iar cei care participă la vânătoarea de comori pot obține cărți de dezvoltare personală și profesională.

În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații vor putea discuta cu recrutorii despre viața lor profesională și vor putea decide dacă jobul lor actual e cel potrivit pentru ei.

Corina Brândușan

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *